Административни сгради

Система за запис за заседания за административни сгради

Сгради с публично-административен характер са обичайно средища за много посетители - съдилища, сгради на НАП, министерства. Част от задължителните системи за сигурност е интегрирана с пожароизвестителната - Система за гласово оповестяване на ТОА VM-3000, осигуряваща излъчване на записани евакуационни съобщения,  и излъчване на текущи работни съобщения в обичаен режим на работа. За специализираните съдебни зали ТОА предлга ефективни и гъвкави решения за брифинг системина заседания - жични и инфраред безжични решения, осигуряващи спокойна среда и звук за работа и качествен  запис на заседания, конферентни срещи, семинари и др. събития.

Система за гласово оповестяване ТОА VM-3000 по EN 54 за обществени сгради

Струпването на много хора в обекти от обществен характер - театри, кина, спортни зали, търговски центрове е предпоставка за търсене на решение за тяхната бърза и ефективна евакуация в случай на пожар, авария или терористичен акт. Техническото решение е Система за евакуация и оповестяване на японската компания ТОА. разработено с изключително високи изисквания към надеждната работа на системата в тези критични ситуации. Предварително записаните съобщения за евакуация, могат да се излъчат в конкретни зони по приоритет на риска, и благодарение на високоговорители с прецизна яснота и чувствителност могат да бъдат чути от всички обитатели и находящи се в сградата. Решението на ТОА VM-3000 с централен усилвател VM-3240  или VM-3360 е в най-добро съотношение цена-ефективност-качество на пазара. Обадете си и потърсете съдействие за вашия проект за оповестителна система. 056/84-52-94!

Безжична конферентна система

Безжична конферентна система с преводБезжична конферентна система - схема

TS 900 дава възможност за  изграждане на брифинг система, при която  управлението на  микрофоните е централизирано и се извършва  чрез  пулта за управление ZM 9014. Център на системата е матричния смесител TOA M9000M2, чрез който се запаметяват  различни "сцени" съобразени с индивидуалните нужди на клиента, както и лесното им активиране чрез жичния пулт за управление ZM 9014. Чрез вградените възможности на специализирания матричен смесител TOA M9000M2 общата еквализация на системата спрямо акустичните особености на помещението се извършва еднократно при първоначална настройка и се заключва с парола, което предотвратява възможноста от некоректна намеса по време на работа.

При нужда конфигурацията може да се разшири до 8 аудио входа и осем аудио изхода изхода, чрез добавяне-вграждане на съответните модули в TOA M9000M2
Използването на озвучителни тела тип COMPACT ARRAY гарантира минимални отражения на звуковите вълни в пространството и максимален фокус в желаната за озвучаване зона. 
В зависимост от формата, габаритите и функциите на помещението, е възможна употребата на озвучителни тела тип COLUMN ARRAY.

 

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.