Болници и домове за грижа

Комунукационно оборудване за болници и домове за грижа
Болници и поликлиники, центрове за възрастни хора или специална грижа се нуждаят от аудио и комуникационни системи. Звуковите системи се използват за излъчване на общи съобщения или информацияза чакални или комунални пространства, а комуникацията между персонала в кабинети или при специални условия в операционни и лаборатории, може да става чрез функциите на интерком система за комуникация. Тя дава възможност за специална сигнализация, достъп  и пропуск до определени нива, свързаност с видеокамери. Системата за комуникация  може да е интегрирана със системата за гласово уведомяване и евакуация, както и да осигурява фонова музика.
 
 

Система за комуникация и сигурност в болница

Система за комуникация и сигурност в болница TOA N-8000Система за комуникация и сигурност в болница TOA N-8000Система за комуникация и сигурност в болница TOA N-8000
Файлове: 

Възможностите на N-8000 да съчетаят комуникация между болничния персонал, нивото на сигурност , което се  осигурява за всички служителни и пациенти ,  и базирането на системата на IP свързаност, я превръща в едно от най-често приложимите системни решения, прилагани в болнични комплекси в цял свят. традиционните домофонни системи  в повечето случаи са остарели  и често с прекъснати линии. Ново окабеляване е значителен разход, който може чрез съвременно решение като N-8000 да бъде спестен.

 

Система за гласово оповестяване ТОА VM-3000 по EN 54 за обществени сгради

Струпването на много хора в обекти от обществен характер - театри, кина, спортни зали, търговски центрове е предпоставка за търсене на решение за тяхната бърза и ефективна евакуация в случай на пожар, авария или терористичен акт. Техническото решение е Система за евакуация и оповестяване на японската компания ТОА. разработено с изключително високи изисквания към надеждната работа на системата в тези критични ситуации. Предварително записаните съобщения за евакуация, могат да се излъчат в конкретни зони по приоритет на риска, и благодарение на високоговорители с прецизна яснота и чувствителност могат да бъдат чути от всички обитатели и находящи се в сградата. Решението на ТОА VM-3000 с централен усилвател VM-3240  или VM-3360 е в най-добро съотношение цена-ефективност-качество на пазара. Обадете си и потърсете съдействие за вашия проект за оповестителна система. 056/84-52-94!

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.