Интерком - системи за комуникация TOA N-8000

Интерком - системи за комуникация TOA N-8000

N 8000 е разработена за осигуряване на двустранна комуникация по WLAN за обекти с особена социална важност - болници, училища, затвори, специализирани предприятия. За да отговори на специфичните изисквания,  системата поддържа множество решения, които осигуряват моментална и  надеждна връзка или достъп за оторизирани лица. Незабавна връзката между оторизирани лица, пултове, които позволяват hands free работа и head-set удобства, панели- устойчиви на химикали,  вандалоустройчивост и  гъвкавост за изграждане на нестандартни и уникални за всеки обект приложения я правят едно от най-често използвание решения за специални обекти в Европа.

Система за комуникация и сигурност в училище

Система за комуникация  и сигурност N-8000 за училищеСистема за комуникация  и сигурност N-8000 за училищеСистема за комуникация  и сигурност N-8000 за училищеСистема за комуникация  и сигурност N-8000 за училище

Образователните обекти в зависимост от мащаба си  имат необходимост от съвременни системи за комуникация, излъчване на съобщения и спешна евакуация.Системите на ТОА дават възможност за това чрез мрежова свързаност, ниско ниво на разходи и висококачествени продукти. N-8000 предлага IP базиран контрол от всяка точка и интерфейси за всяко необходимо приложение. 

Система за комуникация и сигурност в болница

Система за комуникация и сигурност в болница TOA N-8000Система за комуникация и сигурност в болница TOA N-8000Система за комуникация и сигурност в болница TOA N-8000
Файлове: 

Възможностите на N-8000 да съчетаят комуникация между болничния персонал, нивото на сигурност , което се  осигурява за всички служителни и пациенти ,  и базирането на системата на IP свързаност, я превръща в едно от най-често приложимите системни решения, прилагани в болнични комплекси в цял свят. традиционните домофонни системи  в повечето случаи са остарели  и често с прекъснати линии. Ново окабеляване е значителен разход, който може чрез съвременно решение като N-8000 да бъде спестен.

 

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.