Озвучителни решения за открити площи

Озвучителни решения за открити площи

Изграждане на озвучителна система за обща фонова музика и излъчване на съобщения за открити площи е свързана с преодоляване на акустичните особености на отворените площи, реверберацията на звука, голямото расейване при различни атмосферни условия и не на последно място и значението на дизайна на озвучителните тела. Преди всичко търсената функционалност е развила продуктите на ТОА  вследствие на изследванияа на инженерните им екипи до ниво, в което продуктите са наистина  лидер  при решаване на задачи с озвучаването на открити площи. Озвучителна система за площади и увеселителни паркове, озвучителна  система за джамия, която да спазва спокойствието на останалите, и необходимата за всички открити заведения  и летни барове озвучителна система.  

Озвучителна система за площад и открити паркове

Озвучителна система за площад и открити парковеОзвучителна система за площад и открити парковетонколони за  площад и открити паркове

Озвучителна система за градски площад или тематични развлекателни паркове е решение, което трябва да предвиди необходимост от насочен звук, голямо разсейване и значителни разлики в нивата на фоновия шум, които трябва да бъдат предвидени при предварителните изчисления за система за озвучаване на открити площи. Говорителите за специално разработени за излъчване  насочено и с намалена възможност за отражения и feedback.

Озвучителна система за открити барове

озвучителна система за плажен барОзвучителна система за бар - открит бар, закрит барозвучителна тяло за открит монтажозвучително тяло за открит  монтажозвучителна система за откритоговорител за градина

В концепцията - Oзвучителна система за летен, плажен бар, се съдържа изискванeто за ясен и жив звук, и възможност за чилаут звук през деня и повече енергия в летните вечери. Изборът за подходящи продукти за озвучителна система за открит бар ще  е за влагоустойчиви говорители с висока чувствителност и оптимални характеристики за излъчване на музика. А за да звучи музиката и в градината, излъчвана от дискретни говорители ТОА има уникално решение GS-302 тонколони -гъби за градина.

Озвучителна система за джамия

Гласът на имама трябва да достигне до всеки ъгъл на пространството в залата. Ето затова микрофона и говорителите, трябва да са внимателно подбрани, според акустичните характеристки на джамията. Често е характерно ехото и дългата реверберация, които нарушават разбираемостта. ТОА препоръчва точното оборудване на базата на дългогодишен опит, включително специално разработен продукт стоволтов миксер усилвател MX 6224 D  за джамии.С хорнови говорители на минарето, азанът достига до вярващите, без да кънти и да се разлива. Линейни ареи или двулентови тела, с точния дисперсионен ъгъл, ограничават ехото като оформят естествен звук в джамията. Външния звук е обран и ясен, без да дразни с многократно ехо.

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.