Предприятия, цехове, складове

Озвучителни системи за предприятия, цехове, складове

Озвучителна система за предприятие, складови площи

Прожекторен говорител CS-154BS за търговски обект - магазин Мастерхаус.Прожекторен говорител CS-154BS за търговски обект - магазин Мастерхаус.Прожекторен говорител CS-154BS за търговски обект - магазин Мастерхаус.Фоново-озвучителни системи за предприятия и складови площиСистеми за комуникация и излъчване на съобщения за специализирани предприятия

Ако търсите просто и ефективно решение за изграждане на надеждна система за комуникация и озвучителна система за фонова музика в предприятие, цех, на открити производствени площадки или при висок работен шум, ТОА предлага продукти специализирани за покриване на специфичните изисквания при осигуряване звук - музика и излъчване на съобщения с висока разбираемост на такива обекти. Рупорни или прожекторни говорители, зонални миксери и специализирани усилватели за стоволтова инсталация, както и подходящи инсталационни микрофони.
   При необходимост от система за комуникация, контрол на достъпа и излъчване на специални съобщения решението е N-8000 или VM-3000.

Система за комуникация и сигурност

N-8000 Примерна схема  за интеркомСхема -система за комуникация и сигурностN-8000 Интерком приложение в училище

Изискванията за комуникационно оборудване в специализирани предприятия е често обвързано с нивото на сигурност и достъп. ТОА предлага решения за осигуряване на система за излъчване на съобщения, както и персонална комуникация с подбор на нивата и приоритетите. Такова решение може да се реализира с VM-3000 и модулно решение от системата N-8000 IP базирана, съвременна комуникация между оторизирани лица.

Безжична конферентна система

Безжична конферентна система с преводБезжична конферентна система - схема

TS 900 дава възможност за  изграждане на брифинг система, при която  управлението на  микрофоните е централизирано и се извършва  чрез  пулта за управление ZM 9014. Център на системата е матричния смесител TOA M9000M2, чрез който се запаметяват  различни "сцени" съобразени с индивидуалните нужди на клиента, както и лесното им активиране чрез жичния пулт за управление ZM 9014. Чрез вградените възможности на специализирания матричен смесител TOA M9000M2 общата еквализация на системата спрямо акустичните особености на помещението се извършва еднократно при първоначална настройка и се заключва с парола, което предотвратява възможноста от некоректна намеса по време на работа.

При нужда конфигурацията може да се разшири до 8 аудио входа и осем аудио изхода изхода, чрез добавяне-вграждане на съответните модули в TOA M9000M2
Използването на озвучителни тела тип COMPACT ARRAY гарантира минимални отражения на звуковите вълни в пространството и максимален фокус в желаната за озвучаване зона. 
В зависимост от формата, габаритите и функциите на помещението, е възможна употребата на озвучителни тела тип COLUMN ARRAY.

 

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.