Професионални озвучителни решения ТОА

Озвучителни системи ТОА за големи обекти

 Продуктите ТОА за осигуряване на озвучителни системи за спортни зали, стадиони и басейни, както и специализирани озвучителни решения за концертна зала или театър са отлично балансирани решения, и заемат все по-уверен пазарен дял  с отличния инженерингов и инсталаторски подход, гъвкавост и ценова позиция, която ги прави важен избор за спортни обекти,  зали за  публични събития с много хора и необходимост от качествен силен звук с отлична разбираемост. 

Озвучителна система за концертна зала

озвучителна система за концертна зала, театрална залаTOA HX-7 озвучителна система за големи обектиTOA HX-7 озвучителна система за големи обектиTOA HX-7 озвучителна система за големи обекти

Мощен звук с прецизно качество. Широкообхватна и мащабна звукова картина и улавяне  на звука на всеки инструмент и всеки глас, с достигането им до слуха на зрителите и в най-отдалечената точка на зрителната зала. Решението на това предизвикателство са  озвучителни тела в  линейни масиви и променлива дисперсия.  ТОА HX-7 разработени с технологията  SYNC-Drive ™ . Системата позволява настройване на всеки от четирите модула за постигане на най - презизно регулиране на ъглите на излъчване 0-15 - 30 - 45 и 60 градуса според характеристиките на съответната зала и брилянтна звукоразбираемост.

 

Озвучителна система за спортна зала

Озвучителна система за спортна зала Озвучителна система за спортна зала
Изграждането на озвучителна система за спортна зала е съпътствано със сериозно акустично предизвикателство - оттекване и реверберация. Разработените от ТОА компакт колонни ареи HX-5 се справят блестящо с тази трудност. Решението идва с  4 арейни групи високоговорители, всяка състояща се от чифт HX-5 и субуфер FB-120. Системата се захранва от мощни усилватели , които се характеризират с висока ефективност TOA DA-250FH 2 бр. 4канала x 250W/100V и 1 бр TOA  DA-550F  4канала x 550W/4Ω

 

Озвучителна система за спортно игрище и стадион

Озвучителна система за спортно игрище и стадионОзвучителна система за спортно игрище и стадион
При необходимост от озвучителна система за игрище или малък стадион с трибуна, се използват колонни ареи за насочен звук  към пулбиката с висока разбираемост. Решението е компактни лайн-арей системи -тонколони HX-5B-WP - във версия  устойчиви на метеорологичните условия.  На противоположната страна на игрището и трибуната, за озвучаване на  площта на терена се  използват рупорните говорители SC-630M, които са с изключително висока ефективност. Тази конфигурация от говорители предлага максимално ниво на звука. Цялата система се захранва с четири-канален усилвател DA-250FH. За обработката на  звука е отговорен миксера M-9000 М2. Той  позволява конфигуриране на няколко групи микрофони  - жични и безжични.

Озвучителна система за закрит плувен басейн

Озвучителна система за закрит плувен басейн Озвучителна система за закрит плувен басейн
Високоговорителите осигуряващи озвучителната система  за  закрит басейн могат да бъдат разделени на 2 секции - в търговските или общи площи Зa общи части части могат да се ползват рупорните говорители ТОА CS-154BS, докато в основното пространство за спортни събития са подходящи говорителите Line array SR-S4S-WP (версия устойчива на  атмосферни влияния), които позволяват представяне на музика и реч  с високо качество. Централнито устройство в системата е процесор DP-К1, който е оборудван с функцията ARC - позволява измерване и компенсиране на резонанси в помещенията и съдържа широк набор от инструменти за обработка на звука. Процесорът може да бъде контролиран в мрежа - например чрез Wi-Fi от оператора. Системата може да съдържа и безжичен микрофон.
 

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.