Спортна инфраструктура

озвучителни системи спортна инфраструктура

Фирма "Про Аудио" е доставчик на оборудване и консултант при изграждане на озвучителните системи за най-големите спортни обекти в страната - Многофункционална спортна зала "Арена Армеец" в София, Многофункционална спортна зала "Колодрум" в Пловдив, спортни зали в Панагюрище, стадиона в Созопол и др. На всички тези обекти спазваме един водещ принцип, който ни превръща  в търсен партньор - качество на звука, професионален подход и работа с лицензиран софтуер за електроакустична калкулация EASE, надеждни решения в отлично съотношение цена-качество.

Озвучителна система за спортна зала

Озвучителна система за спортна зала Озвучителна система за спортна зала
Изграждането на озвучителна система за спортна зала е съпътствано със сериозно акустично предизвикателство - оттекване и реверберация. Разработените от ТОА компакт колонни ареи HX-5 се справят блестящо с тази трудност. Решението идва с  4 арейни групи високоговорители, всяка състояща се от чифт HX-5 и субуфер FB-120. Системата се захранва от мощни усилватели , които се характеризират с висока ефективност TOA DA-250FH 2 бр. 4канала x 250W/100V и 1 бр TOA  DA-550F  4канала x 550W/4Ω

 

Озвучителна система за закрит плувен басейн

Озвучителна система за закрит плувен басейн Озвучителна система за закрит плувен басейн
Високоговорителите осигуряващи озвучителната система  за  закрит басейн могат да бъдат разделени на 2 секции - в търговските или общи площи Зa общи части части могат да се ползват рупорните говорители ТОА CS-154BS, докато в основното пространство за спортни събития са подходящи говорителите Line array SR-S4S-WP (версия устойчива на  атмосферни влияния), които позволяват представяне на музика и реч  с високо качество. Централнито устройство в системата е процесор DP-К1, който е оборудван с функцията ARC - позволява измерване и компенсиране на резонанси в помещенията и съдържа широк набор от инструменти за обработка на звука. Процесорът може да бъде контролиран в мрежа - например чрез Wi-Fi от оператора. Системата може да съдържа и безжичен микрофон.
 

Озвучителна система за спортно игрище и стадион

Озвучителна система за спортно игрище и стадионОзвучителна система за спортно игрище и стадион
При необходимост от озвучителна система за игрище или малък стадион с трибуна, се използват колонни ареи за насочен звук  към пулбиката с висока разбираемост. Решението е компактни лайн-арей системи -тонколони HX-5B-WP - във версия  устойчиви на метеорологичните условия.  На противоположната страна на игрището и трибуната, за озвучаване на  площта на терена се  използват рупорните говорители SC-630M, които са с изключително висока ефективност. Тази конфигурация от говорители предлага максимално ниво на звука. Цялата система се захранва с четири-канален усилвател DA-250FH. За обработката на  звука е отговорен миксера M-9000 М2. Той  позволява конфигуриране на няколко групи микрофони  - жични и безжични.

Конферентна система - стандартна

Конферентни системи Конферентна брифинг системаTS-700 примерна схема на конферентна, брифинг система

Мобилната система за оборудване на конферентни зали с възможност за записване на събитието, ТОА TS-700 Open Conference System, дава изключителната възможност за конферентни зали в офиса или хотела, да разполагат с качествено и гъвкаво решение за провеждане на семинари и бизнес срещи , без небходимостта от постоянна инсталация на оборудване.  Open Conference System може да бъде бързо свързана и разположена за събитие и точно толкова бързо прибрана, за да се използва така важното място. И това без загуба  на ключовите предимства - гъвкава система, с контрол над реда на изказвания от страна на водещия.

 

 

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.