С грижа за учителя - Системи за преподаване и училищен звънец

Системи за училищен звънец и преподаване

За нормалния ежедневен училищен живот са необходими няколко технически решения, които решават ключови проблеми за всяко училище : Проблема със сигурността на нашите деца - Системите за гласово оповестяване и евакуация в случай на опасност. Рутинното организиране на програмата чрез модерна инсталация на електронен звънец и фоново озвучителна система за междучасия, и едно решение, в помощ на нелеката и уморителна работа на учителите - Система за преподаване в час. ТОА предлага гъвкави и съобразени с всякакви мащаби решения за реализиране на съвременни системи за училищата. Не на последно място за озвучителните системи за актови зали и отворени пространства.

Система за преподаване без умора в училище

Универсално работно решение, което слага край на напрежението за учителите свързано с високия говор и напрежение в часовете. Инфраред системата на ТОА дава компактно решение създадено специално за използване в класната стая и  включва таванен говорител, с широка дисперсия (с вграден приемник и усилвател), лесно достъпен настолен тунер и чифт леки инфрачервени безжични микрофони, по един за учителя и учениците. Системата не се нуждае от друго оборудване или сложно окабеляване и  монтаж .

Училищна озвучителна система за коридори и електронен звънец

Множество училища осъвременяват системите си за училищен звънец и съобщения, въвеждайки електронен училищен звънец , съчетан със система за фоново озвучаване и излъчване на съобщения. Про Аудио има специализирано и надеждно решение за електронен училищен звънец и оборудване за фоново-озвучителни системи.  Със специално устройство MY music player се въвежда различен график за часовете и звън за начало и край, не се нуждае от компютър и е с допълнителна функция за online-сверяване с time-server. Решението  за училищен звънец е съчетано с продукти на ТОА - високоговорители и усилватели , които ще осигурят спокоен качествен звук и среда за работа.  

Продуктова категория:

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.