Театри, концертни и кинозали

Озвучителни системи за театрални, концертни и кинозали

Качествен звук и  добра акустика,  комуникационна система между екипите зад сцената и надеждна система за евакуация в случай на необходимост. Това са решенията, които за жизненоважни за функционирането на специализирани зали - театрални, концертни и кинозали. Фирма Про Аудио е водещ доставчик на оборудване  и консултант по проектиране и и изграждане на озвучителни системи и системи за гласово оповестяване.

Озвучителна система за концертна зала

озвучителна система за концертна зала, театрална залаTOA HX-7 озвучителна система за големи обектиTOA HX-7 озвучителна система за големи обектиTOA HX-7 озвучителна система за големи обекти

Мощен звук с прецизно качество. Широкообхватна и мащабна звукова картина и улавяне  на звука на всеки инструмент и всеки глас, с достигането им до слуха на зрителите и в най-отдалечената точка на зрителната зала. Решението на това предизвикателство са  озвучителни тела в  линейни масиви и променлива дисперсия.  ТОА HX-7 разработени с технологията  SYNC-Drive ™ . Системата позволява настройване на всеки от четирите модула за постигане на най - презизно регулиране на ъглите на излъчване 0-15 - 30 - 45 и 60 градуса според характеристиките на съответната зала и брилянтна звукоразбираемост.

 

Система за гласово оповестяване ТОА VM-3000 по EN 54 за обществени сгради

Струпването на много хора в обекти от обществен характер - театри, кина, спортни зали, търговски центрове е предпоставка за търсене на решение за тяхната бърза и ефективна евакуация в случай на пожар, авария или терористичен акт. Техническото решение е Система за евакуация и оповестяване на японската компания ТОА. разработено с изключително високи изисквания към надеждната работа на системата в тези критични ситуации. Предварително записаните съобщения за евакуация, могат да се излъчат в конкретни зони по приоритет на риска, и благодарение на високоговорители с прецизна яснота и чувствителност могат да бъдат чути от всички обитатели и находящи се в сградата. Решението на ТОА VM-3000 с централен усилвател VM-3240  или VM-3360 е в най-добро съотношение цена-ефективност-качество на пазара. Обадете си и потърсете съдействие за вашия проект за оповестителна система. 056/84-52-94!

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.