Търговски центрове, магазини, бутици

Озвучителни системи ТОА за обществени и търговски обекти

Система за гласово оповестяване ТОА VM-3000 по EN 54 за обществени сгради

Струпването на много хора в обекти от обществен характер - театри, кина, спортни зали, търговски центрове е предпоставка за търсене на решение за тяхната бърза и ефективна евакуация в случай на пожар, авария или терористичен акт. Техническото решение е Система за евакуация и оповестяване на японската компания ТОА. разработено с изключително високи изисквания към надеждната работа на системата в тези критични ситуации. Предварително записаните съобщения за евакуация, могат да се излъчат в конкретни зони по приоритет на риска, и благодарение на високоговорители с прецизна яснота и чувствителност могат да бъдат чути от всички обитатели и находящи се в сградата. Решението на ТОА VM-3000 с централен усилвател VM-3240  или VM-3360 е в най-добро съотношение цена-ефективност-качество на пазара. Обадете си и потърсете съдействие за вашия проект за оповестителна система. 056/84-52-94!

Озвучителна система за магазин, бутик, заведение

Японската марка ТОА предлага цялата гама продукти, необходими за да изградите надежно и ефективно решение за озвучителна система за от  малък магазин до супермаркет. Подходящите за търговски обекти таванни или говорители за провесен монтаж са с висока чувствителност, което позволява да работят на малка мощност, но с висока производителност за спокоен и балансиран звук. Подходящите за тях усилватели от серия A-2030, A-2060 и А-2120 осигуряват мощност и  надеждно качество за дългосрочна употреба, както и 3 микрофонни входа за излъчване на работни съобщения с микрофон  ТОА PM - 660D.  Позвънете за повече информация 056/84-52-04.

Озвучителна система за ресторант с подобекти

Озвучителна система за ресторант с подобекти

Често местата за хранене и забавление съчетават няколко подобекта – ресторант, бар, зона с дисплей за видео, зона за изчакване, кухня. Оптималното и обмислено  звуково решение трябва се открива във всяко пространство според нуждите му. Това означава да осигурим жизнена и силна музика в бара, спокойна атмосфера в ресторанта и динамичен саунд около TV дисплея. Фоновата музика трябва да звучи с различно ниво за обяд, времето за кафе и вечеря. Нивата на звук трябва да са гъвкави и да реагират, както за ежедневната работа , така и по време на парти. Контактът с кухнята трябва да е възможен с един микрофон без да смущава клиентите. Това се постига чрез:
Динамичните говорители TOA F-1300 се използват  в местата за хранене, за осигуряване на фоново  озвучаване със зададени нива и настройки от процесор. Говорителите от SR серия се разполагат около TV дисплея. А говорителите ТОА BS 634 са подходящи за тих фонов звук на местата за изчакване. А за зоната на тоалетни са подходящи таванни говорители – ТОА PC 685R. Ако обектът изисква в различните подобекти да може да звучи музика от различен в момента източник, то тогава решението е цифровия матричен смесител M-9000M2. За останалото не се колебайте да ни позвъните сега 056/84-52-04!

Озвучителна система за открити барове

озвучителна система за плажен барОзвучителна система за бар - открит бар, закрит барозвучителна тяло за открит монтажозвучително тяло за открит  монтажозвучителна система за откритоговорител за градина

В концепцията - Oзвучителна система за летен, плажен бар, се съдържа изискванeто за ясен и жив звук, и възможност за чилаут звук през деня и повече енергия в летните вечери. Изборът за подходящи продукти за озвучителна система за открит бар ще  е за влагоустойчиви говорители с висока чувствителност и оптимални характеристики за излъчване на музика. А за да звучи музиката и в градината, излъчвана от дискретни говорители ТОА има уникално решение GS-302 тонколони -гъби за градина.

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.