Фоново-озвучителни системи и общо излъчване на съобщения

Фоново-озвучителни системи и общо излъчване на съобщения

Японската компания ТОА предлага надеждни и качествени продукти за осигуряване на озвучителна система за обща фонова музика или излъчване на работни съобщения. Стоволтови усилватели с до 3 микрофонни входа и  таванни, стенни, рупорни и прожекторни говорители  посрещат специфичните изисквания на всеки тип обект и ви дават решения при отличен баланс качество - цена. Иновативния нов продукт TOA A-5000 усилвател-процесор дава възможност за прецизна настройка на звука. Разгледайте по-долу примерни решения за фоново-озвучителни инсталации за магазин или заведение, фитнес зала, озвучителна система за ресторант, и специализирани озвучителни решения за предприятия и складове, както и решение за озвучителна система за църква.

Озвучителна система за магазин, бутик, заведение

Японската марка ТОА предлага цялата гама продукти, необходими за да изградите надежно и ефективно решение за озвучителна система за от  малък магазин до супермаркет. Подходящите за търговски обекти таванни или говорители за провесен монтаж са с висока чувствителност, което позволява да работят на малка мощност, но с висока производителност за спокоен и балансиран звук. Подходящите за тях усилватели от серия A-2030, A-2060 и А-2120 осигуряват мощност и  надеждно качество за дългосрочна употреба, както и 3 микрофонни входа за излъчване на работни съобщения с микрофон  ТОА PM - 660D.  Позвънете за повече информация 056/84-52-04.

Озвучителна система за предприятие, складови площи

Прожекторен говорител CS-154BS за търговски обект - магазин Мастерхаус.Прожекторен говорител CS-154BS за търговски обект - магазин Мастерхаус.Прожекторен говорител CS-154BS за търговски обект - магазин Мастерхаус.Фоново-озвучителни системи за предприятия и складови площиСистеми за комуникация и излъчване на съобщения за специализирани предприятия

Ако търсите просто и ефективно решение за изграждане на надеждна система за комуникация и озвучителна система за фонова музика в предприятие, цех, на открити производствени площадки или при висок работен шум, ТОА предлага продукти специализирани за покриване на специфичните изисквания при осигуряване звук - музика и излъчване на съобщения с висока разбираемост на такива обекти. Рупорни или прожекторни говорители, зонални миксери и специализирани усилватели за стоволтова инсталация, както и подходящи инсталационни микрофони.
   При необходимост от система за комуникация, контрол на достъпа и излъчване на специални съобщения решението е N-8000 или VM-3000.

Озвучителна система за фитнес зала

Озвучителна система за фитнес залаОзвучителна система за фитнес зала
Цялата система е реализирана на базата на усилвател смесител A-1724, който захранва тонколоните на системата, състояща се от  2 високоговорителя F-2000WT. Тя работи на 100V и е моно. За групови занимания с водещ треньор се използва безжичния микрофон за спорт .Към миксер усилвател  е свързан и безжичен микроофон за фитнес и спорт състоящ се от безжичен приемник, предавател bodypack личен и персонални слушалки . С допълненително приспособление, усилвателя може да бъде свързан към аудио сигнал от телевизор. Ние знаем как да избегнете микрофония поради движения на треньора със слушалки директно пред говорителите. Потърсете ни на 056/84-52-04 сега !

Озвучителна система за ресторант с подобекти

Озвучителна система за ресторант с подобекти

Често местата за хранене и забавление съчетават няколко подобекта – ресторант, бар, зона с дисплей за видео, зона за изчакване, кухня. Оптималното и обмислено  звуково решение трябва се открива във всяко пространство според нуждите му. Това означава да осигурим жизнена и силна музика в бара, спокойна атмосфера в ресторанта и динамичен саунд около TV дисплея. Фоновата музика трябва да звучи с различно ниво за обяд, времето за кафе и вечеря. Нивата на звук трябва да са гъвкави и да реагират, както за ежедневната работа , така и по време на парти. Контактът с кухнята трябва да е възможен с един микрофон без да смущава клиентите. Това се постига чрез:
Динамичните говорители TOA F-1300 се използват  в местата за хранене, за осигуряване на фоново  озвучаване със зададени нива и настройки от процесор. Говорителите от SR серия се разполагат около TV дисплея. А говорителите ТОА BS 634 са подходящи за тих фонов звук на местата за изчакване. А за зоната на тоалетни са подходящи таванни говорители – ТОА PC 685R. Ако обектът изисква в различните подобекти да може да звучи музика от различен в момента източник, то тогава решението е цифровия матричен смесител M-9000M2. За останалото не се колебайте да ни позвъните сега 056/84-52-04!

Озвучителна система за църква

Озвучителна система за църкваОзвучителна система за църкваТехнология Sync-Drive
Класическа православна църква или протестантските църкви  имат акустични особености, които насочват озвучителното решение към специализирани озвучителни тела с минимум отражение на звука и feedback-например  линейните озвучителните тела TOA SR-H2S. Sync-Drive Synchronous Nexus Control Drive Technology e патент използван от ТОА в разработката на някои от сериите озвучителни тела, подходящи за цурковни зали, конферентни и семинарни зали.Тази технология запазва звука в една фаза с източника си - говорителите. Уникална предна решетка е със структура запазваща блендата на звука  с  подобрена  хоризонталната честота  за по-фокусирана хоризонтална дисперсия и насоченост в целевата зона. Атрактивния дизайн вписва говорителите дискретно в средата, а монтажните скоби допускат плътен монтаж за естетичен външен вид. Важна функция  в системата има и безжичния специализиран микрофон.
Периферното оборудване - смесителен пулт, усилвател и микрофони допълват удобното и ефективно решение, което е изпълнявано вече в няколко български църкви - Храм "Св.Св. Кирил и Методий" - Бургас,"Катедрален Храм "Св.Св. Кирил и Метродий" в Ловеч и други църкви.

Емайл за достъп

За достъп до специалните файлове в работен формат, моля впишете вашия E-mail в полето и ще Ви изпратим необходимата информация.