Вие сте тук

TOA България - Про Аудио ЕООД

слаботокови инсталации                                                                                                                                                 

Озвучителните системи и системите за гласово оповестяване/уведомяване  вече са неотменна част от проектната част на слаботоковите инсталации и тяхното изграждане на всеки обществен обект.
Про Аудио ЕООД е специализиранa компания за внос и доставка на системи  и компоненти за озвучаване, оповестителни системи и  конферетно оборудване. Фирмата е изключителен представител за България на ТОА. ТОА е производител от световен ранг с над 50 - годишна история в разработката на продукти и системни решения в сферата на сигурността и комуникациите, озвучителни решения, конферентното оборудване. ТОА е първата компания в света въвела на пазара напълно сертифицирани системи за гласово оповестяване по задължителния за ЕС и България стандарт EN 54. Най-масовата оповестителна система за средни и малки обекти на ТОА - VM-3000 е отлично позиционирана на пазара с перфектни характеристики и множество предимства. А нейното най-важно преимущество е съотношението цена - качество, което предлага и големия избор на различни по вид сертифицирани говорители, с по-висока от конкурентни продукти чувствителност -dB, което позволява по-малка мощност за усилватели и респективно цялостно по-евтино решение.

В Слаботокови инсталации ,
изпълнени в съответсвие с Наредба Iz-1971 за строително - технически правила и норми за осигуряване на бeзопасност при пожар,се  изисква задължителната инсталация на оповестителна система/Система за гласово уведомяване за обекти с над 100 обитатели. Системата за гласово оповестяване/уведомяване е част от цялостната слаботокова инсталация на обектите, ингерирана e към системата за пожароизвестяване и е изградена от сертифицирани по EN 54 компоненти и осигурява и фоновото озвучаване на обектите. Работата ни като изключителен дистрибутор на ТОА за България и доставчик за всички продукти и решения на ТОА е тясно насочена към всички фирми, които изграждат слаботокови инсталации, структурно окабеляване, пожароизвестяване. Оказваме пълна консултантска подкрепа и на проектантите по част слаботокови инсталации и Пожарна безопасност за инвестиционните проекти.

 

e-mail:
тел.: 056/ 84-52-04